2261080100

Αρχική Η Εταιρία Επικοινωνία

ΑρχικήΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣΤρόποι αποστολής

Τρόποι αποστολής

ΚΟΣΤΟΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ

Αποστολή με εταιρεία ταχυμεταφορών (Courier)

Σας αποστέλλουμε με εταιρεία ταχυμεταφορών (ACS Courier) την παραγγελία σας στη διεύθυνση που θα δηλώσετε. Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 50€.
Η παράδοση εντός Αθηνών γίνεται συνήθως την επόμενη εργάσιμη μέρα από την παραγγελία σας, εφόσον το προϊόν είναι διαθέσιμο και η παραγγελία γίνει μέχρι τις 14:00. 

Συγκεκριμένα:

  • 1-2 ημέρες εντός Αθηνών
  • 1-2 ημέρες εντός περιφέρειας
  • 1-3 ημέρες χερσαίοι προορισμοί
  • 1-3 ημέρες νησιώτικοι προορισμοί
  • 2-5 ημέρες δυσπρόσιτες περιοχές

 

Αποστολή με πρακτορείο μεταφορών

Με πρακτορείο μεταφορών πραγματοποιούνται οι αποστολές δεμάτων που έχουν μεγάλο όγκο ή/και βάρος και καθιστούν οικονομικά ασύμφορη την αποστολή με εταιρεία ταχυμεταφορών (Courier). Σε αυτή την περίπτωση αναλαμβάνουμε την αποστολή της παραγγελίας σας σε όλη την Ελλάδα είτε με πρακτορείο μεταφορών της επιλογής σας ή αναλαμβάνουμε εμείς να βρούμε πρακτορείο που εξυπηρετεί την περιοχή σας και σας ενημερώνουμε σχετικά με αυτό πριν την εκτέλεση της παραγγελίας σας. Η εταιρεία μας συσκευάζει και μεταφέρει τα προϊόντα στο πρακτορείο μεταφορών χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση από την πλευρά σας. Στην περίπτωση αποστολής με πρακτορείο μεταφορών, ο τρόπος πληρωμής είναι με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας ή με πιστωτική/ χρεωστική κάρτα ή μέσω Paypal και αφορά μόνο το κόστος των προϊόντων που έχετε επιλέξει, χωρίς τα έξοδα αποστολής, τα οποία θα πληρωθούν στο πρακτορείο την ώρα της παραλαβής από εσάς. Δεν ισχύει η πληρωμή με αντικαταβολή.

Το κόστος της αποστολής για κάθε δέμα ποικίλει αναλόγως το πρακτορείο, το ογκομετρικό βάρος του δέματος και τον τόπο παράδοσης. Εμείς αναλαμβάνουμε να επικοινωνήσουμε με το εκάστοτε πρακτορείο μεταφορών, να ενημερωθούμε για το κόστος της αποστολής και να σας ενημερώσουμε σχετικά με αυτό. 

Η Αποστολή εντός Δήμου Αθηνών είναι δωρεάν

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, πριν κάνετε την παραγγελία σας, επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά για την ενημέρωσή σας σχετικά με την αποστολή με πρακτορείο μεταφορών.


Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22610-80100  email: info@tolias.gr