2261080100

Αρχική Η Εταιρία Επικοινωνία

ΑρχικήΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ & ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣΠολιτική επιστροφών

Πολιτική επιστροφών

   Ο πέλατης διατηρεί το δικαίωμα επιστροφής ολόκληρης της παραγγελίας ή μέρος αυτής, μέσα σε 14 ημερολογιακές μέρες από την ημερομηνία παραλαβής της. Στην περίπτωση επιστροφής του/των προϊόντος/ντων ο πελάτης υποχρεούται να εξηγήσει γραπτώς για τους λόγους της επιστροφής και τον τρόπο που θέλει να εξυπηρετήθεί. Στα προϊόντα προσφοράς/έκπτωσης το κόστος της επιστροφής επιβαρύνει τον πελάτη. Σε περίπτωση που ο πελάτης ασκήσει το δικαίωμα υπαναχώρησης υποχρεούται να αποστείλει το/τα προϊόν/ντα στην αρχική του/τους κατάσταση και εφόσον δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις / συσκευασία του προϊόντος (προστατευτικά, χαρτόνια, καρτέλες, ετικέτες), συνοδευόμενο/α απαραιτήτως απο το αντίστοιχο παραστατικό πώλησης. Η επιστροφή θα γίνεται δεκτή μόνο κατόπιν έγκρισης της εταιρείας.

   Στην διαδικασία επιστροφής δίνονται οι εξής εναλλακτικές:

    Αντικατάσταση: Η Εταιρεία μας θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να αντικαταστήσει το προϊόν που μας επιστρέψατε είτε το προϊόν αυτό κριθεί ελαττωματικό, είτε  έχει αποσταλεί λάθος κωδικός. Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή, προτείνουμε, εντός 2 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής, να μας ενημερώσετε είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την επιθυμία αντικατάστασής του. Σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η αντικατάσταση λόγω μη διαθεσιμότητας του ζητούμενου προϊόντος, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προσφέροντάς σας εναλλακτικές.

   Επιστροφή χρημάτων: Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων θα ολοκληρωθεί εντός 20 εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. Τα προϊόντα προς επιστροφή αποστέλλονται αποκλειστικά στην ακόλουθη διεύθυνση: Αφοί Λ. Τόλια ΟΕ Λιβαδειά Βοιωτίας 32131 οδός Σκούρτων 2.

Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στις αποθήκες της Εταιρείας μας υπόκεινται σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο.